12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна

12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна


Ензимний пілінг - пудра 1000 000 + розчин - активатор  ферментативного пілінгу для чутливої та куперозної шкіри

Ензимний пілінг - пудра 1000 000 + розчин - активатор ферментативного пілінгу для чутливої та куперозної шкіри

Дана косметична композиція сприяє м'якому відлущуванню шкірного епідермісу, нормалізації кислотного балансу та активному оновленню клітин шкіри.

Ензимний пілінг - пудра 1000 000 - засіб зі збалансованою і делікатною оновлюючою формулою отриманий з комплексу ферментів кислої, лужної протеаз і ферменту амілосубтиліну очистить поверхню епідермісу від ороговілих клітин, видалить глибокі забруднення, скоротить пори і усуне накопичені токсини, забезпечивши комплексний догляд. Не містить штучних барвників, ароматичних речовин.

Активні компоненти: кисла протеаза, лужна протеазв, амілосубтилін (амілаза), мальтодекстрин.

Розчин - активатор містить рослинні активи, які у поєднанні підтримують природне зволоження, мають відновлюючу, омолоджуючу, живильну, кератолітичну дію.

Унікальна формула активатора на основі бета-глюкану та СО2-екстрактів цмину та каштану захищає шкіру від старіння, пересушування, запалення та негативного впливу зовнішніх подразників.

Дана косметична композиція сприяє м'якому відлущуванню шкірного епідермісу, збагаченню киснем та поживними речовинами, активному оновленню клітин шкіри та вирівнюванню рельєфу шкіри. З його допомогою можна зменшити шрами і рубці, усунути пігментацію шкіри.

Активні компоненти:  бета-глюкан (полісахарид), СО2-екстракти: цмин та каштан, біотин з додаванням рослинного гліцерину.

Показання: для чутливої та куперозної шкіри

Область застосування: очищення та зволоження шкіри для підготовки перед доглядовими та апаратними процедурами, професійний та домашній догляд.

Спосіб застосування:змішайте 10 г ензимного пілінгу з 5 мл активатора до стану рідкої сметани та нанесіть на чисте обличчя у вигляді маски. Можна прикрити обличчя зверху теплою вологою серветкою або плівкою для глибшого очищення. Час експозиції 3-5 хвилин, залежно від чутливості шкіри. Після закінчення процедури промасажуйте шкіру обличчя м'якими круговими рухами 1-2 хв і змийте теплою водою.

Маску можна застосовувати під час прийому ванни або душу - тепле та вологе середовище сприяє кращій роботі ензимів. Під час процедури шкіра глибоко очищається і готова приймати більше активних компонентів, тому завершіть її нанесенням тоніку, сироватки та крему за типом шкіри.

Витрати на 1 процедуру: ензимний пілінг – 10 гр, активатор – 5 мл

 Забронювати стенд