12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна

12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна


Компанія LASCOS в рамках Pro Beauty Expo 2023 презентує новинку від ізраїльського бренду InMode - платформу Empower RF

Цього разу виробники приділили особливу увагу естетичній гінекології та жіночому здоров'ю.

𝐄𝐦𝐩𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐑𝐅 - найсучасніше жіноче велнес-рішення, апарат для поліпшення здоров'я жінок.

Це нова багатофункціональна нехірургічна платформа, призначена для комплексних оздоровчих процедур в естетичній гінекології.

Найпередовіше рішення для жіночого здоров'я, що використовує три взаємодоповнювальні енергії та дають змогу проводити процедури, що поліпшують жіноче здоров'я і самопочуття.

Ця універсальна офісна система забезпечує нервово-м'язове перенавчання слабких м'язів тазового дна, позбавлення від стресу, імперативних позивів і змішаного нетримання сечі та болю, покращує кровообіг, ремоделює тканини, впливає на підшкірну жирову тканину і зміцнює м'язи живота.

Наконечники із синергетичною технологією забезпечують індивідуальні багаторівневі процедури для вирішення широкого кола проблем.

Універсальна офісна система дає змогу швидко проводити цілеспрямовану, ефективну та безпечну терапію. Відновити впевненість пацієнта в собі та якість життя без хірургічного втручання або тривалого простою.

Цей пристрій є "єдиним у своєму роді" - комплексною жіночою оздоровчою платформою, яка вже змінила життя багатьох жінок всього світу.

Empower RF отримала схвалення FDA для всіх своїх аплікаторів. Це безпечна й ефективна процедура для жіночого здоров'я та гарного самопочуття.

Cтенд 1А-3-35

 Забронювати стенд