12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна

12-14 БЕРЕЗНЯ 2025 | МВЦ | Київ | Україна


SHEMAX

SHEMAX

SHEMAX - найбільший завод в Україні з виробництва витяжок для майстрів манікюру та обладнання преміумкласу для салонів краси.

SHEMAX активно розвиває власний бренд по всьому світу й експортує продукцію в 40 країн Європи й Америку.SHEMAX повністю сертифікований за європейськими стандартами.Зареєстрована торгова марка SHEMAX в Україні та на території Європи.Вся продукція SHEMAX - авторський дизайн компанії, на яку є багато патентів.

SHEMAX - перша компанія у світі, яка провела глибоке наукове дослідження шкоди манікюрного пилу здоров’ю людини на базі міжнародного університету і довела, до  яких захворювань легенів і алергій  може призвести пил, якщо у майстра манікюру не має пиловловлювача SHEMAX, що поглинає 90% манікюрного пилу.

2018 рік - заснування компанії у місті Дніпро, Україна.2019 рік - авторські розробки обладнання для салонів краси стають популярними в Україні2020 рік – пандемія коронавірусу. Продажі всередині України припинили та почали експорт у Європу2021 рік - вийшли на ринок США2022 рік - в Україні війна! Релокували бізнес у прикордонне містечко Ужгород на Закарпаття. За 4 місяці побудували завод площею 3,5 га2023 рік - старт будівництва другого цеху заводу2024 рік - компанія масштабується, відкрили ще один офіс, залучили у команду фахівців з маркетингу та дизайну

Власники компанії - подружжя Сергій і Тетяна Шелест. Це сімейний бізнес першого покоління, який розвиватиметься століттями, з глибокою філософією і прагненням бездоганності.SHEMAX мотивує своїх власників рости, досягати успіху, прагнути стати кращими, підкорювати вершини, ставити цілі й досягати їх. SHEMAX - мотиваційний двигун, наполегливість, праця.

Головний конструктор SHEMAX - Сергій Шелест Основна стратегиня маркетингу компанії - Тетяна Шелест

 SHEMAX - досконалість у деталях

 Забронювати стенд